Davids Entreprenadtjänst AB (DETAB)

Gräv-/schaktarbeten och materialtransporter i Borlänge, Dalarna.

Begär offert

Filmer & bilder

Det här är företagets servicebil för snabba utryckningar och mindre transporter.

Detta är våran flexibla Scania P420 8*4 lastväxlare med en Palfinger 29002E framför växlaren. Med denna bil kan vi utföra de mest varierande transporterna som kan uppstå i era projekt. Till lastväxlaren har vi ett flertal olika flak med & utan lemmar, grus/schaktflak, maskinflak m.m. Kranen har en rejält tilltagen kapacitet och en räckvidd på upp till 25m. Till kranen har vi tillbehör såsom jibb, personkorg, sopborste, timmergrip, gripskopa & pallgaffel. Det finns även en 3-axlad lastväxlarvagn med tipp för större grustransporter m.m. En 3-axlad maskinvagn finns också att tillgå.

Det här är kort på ett jobb där kunden efter tidigare markarbeten ville återskapa tomten runt huset med stengångar och skogsmark (blåbärsris, mossa m.m.). Ett specialarbete där vi fick förtroendet att försöka återskapa skogsmark så likt den omkringliggande marken som möjligt. Redan efter ett år hade växterna hämtat sig så att ett täcke av ris och mossa hade brett ut sig och marken såg orörd ut. Det var ett roligt och inspirerande arbete där kunskaperna sattes på prov och där man fick hitta nya lösningar för att arbetet skulle bli lyckat.

Det här är ett arbete där kunden ville få en gårdsplan åtgärdad pga problem med att marken var mjuk och kladdig vår och sommar samt att tjälen ställde till bekymmer på vintern. Även en yta för buskplantering mot sjön skulle anordnas. Marken på gårdsplanen fick grävas ur och därefter isoleras delvis och läggas fiberduk delvis. Dränering lades, bergkross fylldes på. Resultatet blev en helt ”ny” gårdsplan.